Toppteam%20Oslosbratteste-1

PRESSEMELDING FRA SEB OSLOS BRATTESTE

Finanseliten i samarbeid med Oslos Bratteste

Oslos Bratteste vil sammen med samarbeidspartner SEB sørge for at både finanselite, mosjonister og eliteløpere deltar side om side 2. oktober.

 

 
SEB har gått inn som hovedsponsor og samarbeidspartner med motbakkeløpet Oslos Bratteste. Stabssjef Joar Langeland i SEB er meget godt fornøyd med avtalen.
 
- Vi ser på motbakkeløp som en ny og spennende idrett som tiltrekker både kunder og forretningsforbindelser. Det er en unik mulighet for å komme i kontakt med mennesker på, sier Joar Langeland.
 
- I SEB engasjerer vi oss i mange ulike arenaer når det gjelder sponsing og kundeaktiviteter. Vi bidrar til idrett, kultur og samfunnsengasjement, og synes den nye trenden med motbakkeløp virker veldig spennende, avslutter han.
 
Et arrangement for alle
 
En markedsføringsavtale med Hegnar Media sikrer også at informasjon om motbakkeløpet når ut til et bredt spekter av folk, helt i tråd med målsetningen til arrangørklubben Slevik IL.
 
- Med denne avtalen håper vi å tiltrekke en enda større del av befolkningen for å gjøre Oslos Bratteste til den folkefesten vi ønsker, uttaler løpsleder Anders Tiltnes.
 
Tiltnes oppfordrer familier til å utsette høstferien en dag og bli med på en real opptur.
 
- Dropp køen ut av Oslo fredag ettermiddag og start høstferien med Oslos Bratteste. Vi kommer til å ha egne aktiviteter for barna på toppen, så her kan hele familien delta.
 
Premiedryss og eliteløpere
 
Som ifjor blir det et fullspekket premiebord. Det blir designlue fra Trimtex og Bixit turbar til alle deltagere, samt meget god premiering til de beste i hver klasse.
 
- Det blir sko til klassevinnerne og Haglöfs-utstyr til de beste i hver klasse. I tillegg har vi spurtpriser underveis og egne uttrekkspremier på startnummer, forklarer løpsleder Tiltnes.
 
Flere av landets beste idrettsutøvere er også ventet til start.
 
- Det blir noen skikkelige dueller mellom langrennsløpere, motbakkespesialister og o-løpere. Navnene offentliggjøres snart, men jeg kan garantere at dette blir en spennende opplevelse også for publikum, sier presseansvarlig Morten Nilstad Pettersen.
 
Treningsløp idag
 
Som et tilbud til deltagerne vil det tirsdag 21.september kl.18.00 bli arrangert treningsløp for de som ønsker å teste ut traseen. Løypen vil være merket helt frem til løpsdagen.
 
- Vi håper at mosjonister og eliteløpere vil bruke den spektakulære traseen ikke bare til løpet 2. oktober, men som en del av den vanlige treningen, avslutter Anders Tiltnes.
 
Den ordinære påmeldingsfristen går ut tirsdag 28. september.
 
Del artikkelen
Johan Eirik Meland og Mini-Bø vil nok prøve å vinne norgescupen også neste sesong.

HOVEDTERMINLISTE kommende sesong

Sjekk her, så vet du når du skal prikke inn formen kommende vinter.
15. april 2011 | Les mer

SIMOSTRANDA I.L. INNBYR TIL SPAREBANK 1 CUP

LØRDAG 8. OG SØNDAG 9. JANUAR 2011
13. desember 2010 | Les mer

Opplev skiskyting i Holmenkollen!

Billettsalget til neste års verdenscup er i gang. Se også programmet for langhelga.
8. november 2010 | Les mer
Toppteam%20Oslosbratteste-1

PRESSEMELDING FRA SEB OSLOS BRATTESTE

Finanseliten i samarbeid med Oslos Bratteste

Oslos Bratteste vil sammen med samarbeidspartner SEB sørge for at både finanselite, mosjonister og eliteløpere deltar side om side 2. oktober.
21. september 2010 | Les mer
annonse

Resultater

annonse

Stafetten herrer Oberhof